Εάν ο εισαγγελέας Κολιοκώστας, δεν κινηθεί άμεσα και με πολύ σύντομες διαδικασίες και δεν εξαχθούν σύντομα τα αποτελέσματα της έρευνας, τότε απλά όλα γίνονται για να υπάρξει καθυστέρηση και ο νοών νοείτο.....
Όσον αφορά στην ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, που αποτελεί ανεξάρτητη υπόθεση σκανδάλου, θα πρέπει να αποφασίσει η Ολομέλεια και όχι το Τριμελές Εφετείο.
Θα σας παρακολουθούμε, κύριε Κολιοκώστα... Όλους στην δικαιοσύνη σας παρακολουθούμε πλέον στις ενέργειές σας.
Δεν θα πειστούμε ότι ξεχωρίζετε, αν δεν δούμε συγκεκριμένα αποτελέσματα όπως ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Πόπη Σουφλή
- Πώς ένα άτομο μέσα στη Δικαιοσύνη εξυπηρετεί κάποιες κυβερνητικές θέσεις
- Αθωώνει η ανακρίτρια ένα εθνικό έγκλημα
- Είναι υπεύθυνη και υπόλογη έναντι του Ελληνικού λαού!
Όπως και έγινε!
Τι απάντησε η ανακρίτρια, όταν η κ. Γεωργαντά την ρώτησε "γιατί σε καφέ και όχι στο γραφείο σας;"
Σε ποιους μάρτυρες βασίστηκε, και έβγαλε λάδι τους Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ;
Γιατί δεν αξιολόγησε τα νέα στοιχείαπου είχε στην διάθεση της η κ. Γεωργαντά, αλλά βιάστηκε να αθωώσει τους κατηγορούμενους;
Θα φρίξετε μ' αυτά που θα ακούσετε!!!
Δείτε το βίντεο..
Να σημειώσουμε ότι η 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών Έλενα Πεδιαδίτη, χειρίσθηκε την υπόθεση της αλλοίωσης προς τα πάνω των στοιχείων του δημοσιονομικού ελλείμματος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) Γεωργίου, έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που είχαν διατάξει οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.
Η κ.Πεδιαδίτη, με τυπικές κλήσεις κατά των κατηγορουμένων Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ, περάτωσε την κύρια ανάκριση στις 18-7-2013 και δεν τους κλήτευσε ούτε ζήτησε απολογίες των κατηγορουμένων για την ασκηθείσα ποινική δίωξη για τις πράξεις:
1) της ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος (άρθρα 45, 242 παρ. 3-1 ΠΚ σε συνδυασμό με άρθρ. 1 Ν. 1608/1950)
2) της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση (άρθρα 13 α, 263 α, 98, 259 ΠΚ).
Η κ.Γεωργαντά όμως δεν έμεινε μόνο στη βαριά κατηγορία κατά της ανακρίτριας.
Αποκάλυψε ότι η κ.Πεδιαδίτη της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο, σε καφετέρια, κάτι που δεν συνάδει προς δικαστική λειτουργό, πολύ περισσότερο όταν η κ.Γεωργαντά έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και έχει καταθέσει πολύ σημαντικά στοιχεία σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, για τον οποίο έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι από εδώ και απέξω να τον αθωώσουν, αλλά οδηγεί σε υποψίες το ότι η ανακρίτρια δεν κινείτο με βάση μόνο τα πραγματικά περιστατικά της σοβαρότατης υπόθεσης της αλλοίωσης του ελλείμματος, και τις συνέπειες τις πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
Η κ. Πεδιαδίτη θα πρέπει να δώσει σαφείς εξηγήσεις γιατί ζήτησε από την κ. Γεωργαντά να συναντηθούν εκτός του ανακριτικού γραφείου της, τι της πρότεινε, αν και τι μήνυμα θέλησε να της μεταφέρει και αν αληθεύει ότι της ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση που θα ελάφρυνε τις κατηγορίες κατά του Γεωργίου.
Δημιουργείται τεράστιο θέμα, που εκθέτει τη Δικαιοσύνη, γιατί δεν συμβαίνει συχνά μια διακεκριμένη καθηγήτρια, επωνύμως, να καταγγέλλει την ανακρίτρια, με στοιχεία, για συνάντηση εκτός του ανακριτικού γραφείου, όχι βέβαια για να συζητήσουν για τον καιρό ή το πώς πάει η κατάσταση.
Πηγή